A 3D bútor sablonok használata egyszerű és rendkívül egyedi. A sablon célja, hogy a felhasználó könnyen megtervezhesse lakása-, háza berendezését. A bútorok 1:50 méretaránnyal készültek, így nincs szükség másra, mint otthona, szobája 1:50 méretarányos rajzára.

 

Mire jó a MegálmodLAK 3D bútorsablon?

Segít megtervezni egy szobát vagy egy egész lakást-, házat még a kivitelezés előtt. Ellenőrizheti vele a még papíron lévő építészeti terveket, hogy azok megfelelnek e az Ön és családja valós igényeinek. A méretarányos bútorok és figurák segítségével ellenőrizheti, hogy a felrajzolt helységbe elférnek e azok a bútorok, amiket be szeretne tenni. Ellenőrizheti vele azt is, hogy lesz e elég hely közlekedni a bútorok mellett, a folyosón stb.

Felújítás esetén ugyanilyen praktikus lehet. Ha át akarja alakítani egyik szobáját vagy akár egész otthonát, megnézheti hogyan férnek el benne a bútorok, mi fér be a helységbe, hol lehet majd közlekedni.

 

Kinek ajánljuk MegálmodLAK 3D bútorsablonjainkat?

·         Magánszemélyeknek, akik felújítás vagy építkezés előtt állnak.

·         Szakembereknek, mert a sablon kialakításának köszönhetően rendkívül tartós.

 

 

Hogyan kell használni a MegálmodLAK 3D bútorsablont?

·         Terítse ki 1:50 méretarányú alaprajzát.

·         Helyezze el rajta a szoba funkciójának megfelelő bútorokat, szanitereket több verzióban

·         Ellenőrizze, hogy az ön által elhelyezett bútorok alkalmasak e a használatra: a sablonban található figurát helyezze a talpára. Amennyiben a figura a talpával együtt elfér a bútorok között, akkor az Ön által tervezett bútorozás kényelmes lesz!

Amennyiben a figura nem fér el !NEM JÓ A TERVEZÉS! NEM LESZ ELÉG HELY A KÖZLEKEDÉSHEZ, MOZGÁSHOZ!

·         Ha meg van az Önnek tetsző elrendezés, akkor a sablon segítségével könnyedén felrajzolhatja azt a tervrajzra és bárhová magával viheti